به گزارش انجمن فوتبال آسیای مرکزی، تیم ملی فوتبال افغانستان در نخستین مسابقه اش در چهارچوب رقابت های جام ملت های آسیای مرکزی در مقابل تیم قرغیزستان مغلوب شد و سه امتیاز این مسابقه حساس را از دست داد.
این مسابقه که در شهر بیشکیک قرغیزستان برگزار شده بود در ۹۰ دقیقه قانونی مسابقه هردو تیم صفر بر صفر مساوی بودند ولی در دقیقه ۹۶ وقت های اضافی نیمه دوم، روی اشتباه مدافعین تیم افغانستان، ایرنیست باتیرکانوف مهاجم تیم قرغیزستان گول پیروزی بخش تیم اش را به ثمر رسانید و با این پیروزی صعو قرغیزستان به دور بعدی قطعی شد.
پس از این گول٬ عبدالله المطیری سرمربی تیم ملی فوتبال افغانستان با عصبانیت شدید به این گول اعتراض کرد و بازی را نگذاشت که تمام شود و همۀ بازیکنان را از میدان خارج کرد، به نظر می رسید که اعتراض وی هندبال بازیکنان تیم حریف بود ولی تیم فنی و تخنیکی پس از بازبینی صحنه های از مسابقه گول را درست اعلام کردند و افغانستان بازندۀ مسابقه اعلام شد.
تیم قرغیزستان بیش از ده دقیقه منتظر حضور بازیکنان افغانستان به داخل میدان ماندند ولی در نهایت داور وسط بدون حضور داشت بازیکنان افغانستان سوت پایان را به نفع قرغیزستان به صدا در آورد و بازی خاتمه یافت.
پیش از این هردو تیم ۴ بار باهم مسابقه داشته اند که افغانستان سه پیروزی و یک مساوی مقابل قرغیزستان بدست آورده بود و این نخستین پیروزی تیم قرغیزستان در برابر افغانستان به شمار می رود.
بازی بعدی افغانستان به روز سه شنبه ۱۳ جون مقابل تیم ملی فوتبال ایران ساعت ۰۷:۳۰ شب به وقت کابل برگزار خواهد شد.
تیم ملی فوتبال افغانستان با نتیجه یک بر صفر٬ در برابر تیم قرغیزستان مغلوب شد
