لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
یکشنبه ۳۱ جوزا ۱۴۰۵ کابل ۱۰:۵۲

پرستو احمدی آواز خوان ایرانی به دلیل کنسرت اینترنتی به شلاق و ممنوعیت خروج از کشور و فعالیت‌های هنری محکوم شد


پرستو احمدی آواز خوان ایرانی به دلیل کنسرت اینترنتی به شلاق و ممنوعیت خروج از کشور و فعالیت‌های هنری محکوم شد
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:46 0:00

پرستو احمدی، در ۲۱ قوس ۱۴۰۳، همراه با گروهی از نوازندگان مرد، ویدیویی بدون حجاب اجباری از «کنسرت کاروانسرا» یا «کنسرت فرضی» را منتشر کرد. قوه قضاییه جمهوری اسلامی، بلافاصله پس از نشر این اجرا، علیه این خواننده و سایر دست‌اندرکاران آن اعلام جرم کرد. پس از آن، خانم احمدی همراه با احسان بیرقدار، نوازنده پیانو، و سهیل فقیه نصیری، نوازنده گیتار برقی، در ۲۴ قوس بازداشت شدند؛ اما بعدتر اعلام شد که هر سه نفر آزاد شده‌اند. او و همکارانش به‌تازگی به ۷۴ ضربه شلاق، دو سال ممنوعیت از سفر به خارج از کشور و دو سال محرومیت از فعالیت‌های هنری محکوم شده‌اند.

پرستو احمدی آواز خوان ایرانی به دلیل کنسرت اینترنتی به شلاق و ممنوعیت خروج از کشور و فعالیت‌های هنری محکوم شد

پرستو احمدی، در ۲۱ قوس ۱۴۰۳، همراه با گروهی از نوازندگان مرد، ویدیویی بدون حجاب اجباری از «کنسرت کاروانسرا» یا «کنسرت فرضی» را منتشر کرد.

قوه قضاییه جمهوری اسلامی، بلافاصله پس از نشر این اجرا، علیه این خواننده و سایر دست‌اندرکاران آن اعلام جرم کرد.

پس از آن، خانم احمدی همراه با احسان بیرقدار، نوازنده پیانو، و سهیل فقیه نصیری، نوازنده گیتار برقی، در ۲۴ قوس بازداشت شدند؛ اما بعدتر اعلام شد که هر سه نفر آزاد شده‌اند.

او و همکارانش به‌تازگی به ۷۴ ضربه شلاق، دو سال ممنوعیت از سفر به خارج از کشور و دو سال محرومیت از فعالیت‌های هنری محکوم شده‌اند.


XS
SM
MD
LG