نماينده گان اتحاديه اروپا و ایران امروز بار ديگر درويانا بحث ها را روی برنامه های جنجال برانگيز اتمی ايران از سرمی گيرند.

بريتانيا ، جرمنی و فرانسه رهبری تلاش های را به عهده دارند که به هدف متقاعد ساختن ايران برای خاتمه بخشیدن به برنامه های غنی سازی يورانيم آنکشور برگزارمی شود.
اتحاديه اروپا تعهد کرده است که به ديپلوماسی دراين زمينه ادامه خواهد داد، اما به نظرمی رسد که جامعه بين المللی شکيبايی خود را به مقابل ايران زمانی بيشتر از دست داده است که محمود احمدی نژاد رئيس جمهورايران علیه اسرايئل اظهاراتی داشته است.
اداره انرژی اتمی سازمان ملل متحد درآخرين اجلاس خود که درماه نوامبر برگزارشده بود، مسئله ارجاع دوسیه ایران را به شورای امنيت که تهران را با تعزيرات ممکن مواجه می سازد ، به تعويق انداخت. ایران اتهامات ايالات متحده را که می گويد ، ايران به انکشاف اسلحه اتمی مبادرت می ورزد ، رد کرده است.