اردوي اسراييل ميګويد 15 تن از سربازانش امروز در زدوخورد ها با جنګجويان حزب اله در جنوب لبنان زخمي شدند.

اردوي اسراييل ميګويد 15 تن از سربازانش امروز در زدوخورد ها با جنګجويان حزب اله در جنوب لبنان زخمي شدند.
اکثر اين زدو خورد ها در نزديکي شهرک طيبه صورت ګرفت.
حزب اله ميګويد 10 سرباز اسراييل را کشته و يا زخمي و سه تانک آنها را تخريب نموده اند.

کابينه امنيتي اسراييل بحث ها را در مورد فرستادن عساکرش به مناطق ديګرلبنان به منظور مبارزه عليه حزب اله آغاز نموده است.
اين پلان که امروز در مورد آن راي ګيري صورت ميګيرد پيشروي سربازان اسراييلي را به امتداد درياي ليتاني البته 20 کيلو متر به استقامت شمال آنکشور در بر خواهد داشت.
در حال حاضر حدود 10000 سرباز اسراييلي در خاک لبنان موجود ميباشند.

طبق يک خبر ديګر در اثر حملات هوايي اسراييل بالاي يک کمپ مهاجرين در شهر سيدون دو نفر کشته و 15 تنن ديګر مجروح شدند. اسراييل ميګويد آنها منزل يکي از اعضاي حزب اله را هدف قرار داده بودند.

يک حمله ديگر اسراييل درشهر بيکه حد اقل پنج نفر را در يک خانه به قتل رساند. اسراييل ګفته است اين منزل يکي از مقامات حزب اله بود.