روساي جمهور امريکا و فرانسه در مورد ايران موقف مشترک اختيار کردند.

رئيس جمهور امريکا جورج بوش و رئيس جمهور فرانسه نيکولاس سرکوزي بيان کردند که آنها براي قناعت دادن به ايران که از برنامه هاي اتومي دست بکشد ، باهم کار ميکنند. بعد از ملاقات در ويريجنسا روز چارشنبه آقاي بو گفت : موافقت در مورد ايران دست آورد مهم مذاکرات آنها بود و آنها موافقه نمودند که باهم کار ميکنند تا رژيم ايران را قانع بسازند که بخاطر صلح آرزوهاي خودرا براي توليد اسلحه اتومي ترک نمايد. رئيس جمهور بوش گفت : ١١٠٨٠٥

صدا

اين مفکوره که ايران اسلحه اتومي داشته باشد ، خيلي خطرناک است و از اينرو زمان آن رسيده که براي حل اين بحران در صحنه دپلوماتيک با هم کار کنيم. ما وقت زيادي را بر اين موضوع تمرکز کرديم و من از رئيس جمهور فرانسه بخاطر تعهدش براي حل صلح آميز اين مشکل سپاسگذاري ميکنم.

سرکوزي که در جريان اولين سفر رسمي اش بحيث رئيس جمهور فرانسه به امريکا ميباشد اظهار داشت : دست يافتن ايران به اسلحه اتومي در هر زمان خطرناک است و ضرورت تحريمهاي نو عليه ايران وجحس ميشود. سرکوزي بخاطر موقف جدي اش عليه ايران توسط امريکا ستايش شده است.