پرستو فروهر دختر دو فعال سیاسی کشته شده در ایران، محاکمه می‌شود

دختر دو فعال سیاسی که ۱۹ سال قبل توسط اداره استخبارات ایران کشته شدند، به تاریخ ۲۵ نوامبر در ایران محاکمه خواهد شد.

مقامات ایران می‎گویند، اتهامات وارده بر پرستو فروهر، پخش تبلیغات بر ضد رژیم ایران را شامل می‎شود.

داریوش فروهر و خانمش پروانه فروهر دو فعال سیاسی ایران در ماه نوامبر سال ۱۹۸۸ میلادی در منزل‌شان در شهر تهران کشته شدند.

بعدها با وصف شواهد متفاوت، مقامات ایران در قتل آن‎ها اجنت‎های خشن وزارت استخبارات این کشور را ملامت کردند.

اینک فقط سه روز بعد از ۱۹مین سالروز قتل آن‎ها، پرستو فروهر دختر این دو فعال سیاسی به‌خاطر اظهاراتش در مورد قتل والدین‌اش به تاریخ ۲۵ نوامبر در تهران محاکمه خواهد شد.

فروهر

مقامات ایران گفته بودند، کارمندان وزارت استخبارات این کشور در قتل داریوش فروهر و خانمش پروانه فروهر به‌طور خودسرانه عمل کرده بودند، در حالی‎که نتایج یک تحقیق ژورنالیستان و فعالان نشان می‎دهد که مقامات ارشد ایران دستور قتل آن‎ها را صادر کرده بودند.

قتل داریوش و پروانه فروهر بخشی از سلسله قتل‎های ایرانی‎های مخالف رژیم و روشنفکران آن کشور بود که بعدها به نام "قتل‌های زنجیره‌یی در ایران" نامیده شد.

اینک همان وزارت، پرستو فروهر را دنبال می‎کند که یک هنرمند است، در جرمنی زنده‎گی می‎کند و خزان هر سال برای یادبود از والدین‌اش به تهران می‎رود.

پرستو فروهر در هفته گذشته به مرکز حقوق‌بشر در ایران که دفتر مرکزی آن در نیویارک مستقر است، گفت:

"وزارت استخبارت ایران مرا متهم به پخش تبلیغات بر ضد کشور کرده می‎گوید، با رسانه‎های غربی مصاحبه نموده، ساختار استخبارت ایران را در قتل والدین‌ام محکوم کرده‎ام."

فروهر گفته‎است، وزارت استخبارات ایران والدین ام را به قتل رسانیده‎است.

پرستو فروهر گفته‎است، وزارت استخبارات ایران والدین‌ام را به قتل رسانیده‎است و خود آن‎ها هم گفته‎اند که این کار را کرده‎اند.

مقامات ایران خانم فروهر را به‌خاطر عکس یک فعال ایرانی که در کنار چند آخوند مشروب می‎نوشد، به "بی‌احترامی روحانیون" نیز متهم کرده‎اند.

پرستو فروهر از مردم ایران خواسته‎است تا برای آن‎که به مقامات ایران بهانه‎ای برای سرکوب‎های بعدی داده نشود، ۲۲ نوامبر در مراسم یادبود از داریوش و پروانه فروهر اشتراک نموده، در کنار وی خاموشانه بیاستند.

پرستو فروهر از طریق ویبلاگش نوشته‎است:

"خاموشی مملو از حرف‎های ناگفته‎است. خاموشی امروز، کسب آزادی بیان را در فردا به ارمغان خواهد داشت."