موحد: تریاک ضبط شده بالای شرکت‌های خارجی به فروش می‌رسد

حکومت افغانستان می‌خواهد که تریاک کشف شده را بعد از این بالای شرکت‌های خارجی به فروش برساند.

خالد موحد سخنگوی مرکز عدلی و قضایی مبارزه علیه مواد مخدر به روز چهارشنبه به رسانه‌ها گفت، این تصمیم پس از آوردن برخی تعدیلات در قانون مبارزه علیه مواد مخدر روی دست گرفته شده‌است.

به‌گفته آقای موحد، آنعده از شرکت‌های خارجی که جواز رسمی خرید تریاک را در اختیار دارند، می‌توانند تریاک کشف شده از سوی دولت افغانستان را خریداری کنند.

وی گفت:

"دولت افغانستان پس از توافق با بورد جهانی کنترول مواد مخدر تعدیلاتی را در قانون مبارزه علیه مواد مخدر وارد کرد که بر اساس آن، شرکت‌های خارجی که جواز خرید تریاک را داشته باشند و از آن در صنعت استفاده می‌کنند، دولت افغانستان تریاک کشف شده را بالای آنان به فروش می‌رساند."

این در حالیست که پولیس مبارزه علیه مواد مخدر در سال ۱۳۹۶، بیش از ۱۸۹۱ کیلو گرام هيروئین، ۱۰ هزار و ۶۰۰ کیلو گرام مورفین و دو نيم تُن تریاک را کشف کرده‌اند.