سازمان صحی جهان روی هماهنگی پیام‌رسانی در همۀ سطوح تاکید کرده است

نشان سازمان صحی جهان

سازمان صحی جهان بعد از اظهارات ضد و نقیض دونالد ترمپ رئیس جمهور امریکا و مقامات صحی این کشور در بارۀ واکسین ضد ویروس کرونا می‌گوید همۀ کشورها باید به مردم خود پیام‌های نامتناقض برسانند.

مایک رایان کارشناس ارشد این سازمان در اظهارات امروز خود در بارۀ همنوایی پیام‌رسانی در همۀ سطوح تاکید کرده گفت که این همنوایی میان مراجع علمی و حکومت‌ها به کشور یا نهاد خاصی تعلق نمی‌گیرد.

وی به مناسبت روز جهانی ایمنی مریض در ژینو از حکومت‌ها و نهاد‌های علمی خواست تا شواهد را بررسی کنند و سهل‌ترین معلومات عام‌فهم را به مردم ارائه دهند تا آنها به روش‌های مناسب روی آرند.

رئیس جمهور ترمپ در تبصرۀ امروز خود به اظهارات رابرت ریدفیلد رئیس مرکز کنترول و وقایۀ امراض امریکا گفت که واکسین کرونا در مدت کمتر از آنچه ریدفیلد گفته درمدت چند هفته یعنی قبل از انتخابات ریاست جمهوری امریکا در ماه نومبر در دسترس مردم قرار خواهد گرفت.

ریدفیلد به کانگرس گفت که توزیع واکسین ضد کرونا بعد از تایید، شش تا نه ما را در بر خواهد گرفت.