ناتو: مذاکرات صلح فرصت تاریخی برای ختم جنگ در افغانستان است

آرشیف، دود ناشی از یک انفجار در شهر جلال آباد

ستیفانو پونتیکورو ،نمایندۀ ارشد ملکی ناتو در افغانستان ابراز امیدواری کرده که مردم این کشور به صلح دست یابند.

آقای پونتیکورو در پیامش به مناسبت روز جهانی صلح با اشاره به آغاز مذاکرات صلح افغانستان امروز گفت: " این واقعاً یک فرصت تاریخی است تا برای پایان جنگ چندین دهه در افغانستان توافق سیاسی و راه حل دریافت شود. بسیاری افغان‌ها امروز این فرصت را ندارند که صلح را در کشور شان تجربه کنند اما آنها هنوز امیدوار هستند، امیدوار به برقراری صلح پایدار که خشونت پایان یابد و حقوق بشری تمام افغان‌ها حفظ شود."

امروز دوشنبه ۲۱ سپتمبر روز جهانی صلح است.

انتونیوگوترش منشی عمومی ملل متحد به این مناسبت روی آتش‌بس در سراسر جهان تاکید کرده و از همه می‌خواهد که برای متوقف ساختن جنگ راه های مسالمت آمیز و دیپلوماتیک را ترجیح دهند.

ملل متحد به هدف خاتمه جنگ در جهان و تشویق مردم به زندگی صلح آمیز، ۲۱ سپتمبر را در سال ۱۹۸۱ به عنوان روز جهانی صلح نامگذاری کرد.