صدها معترض در منطقۀ چمن، راه چمنسپین بولدک را تا زمان نامعلوم بروی هر گونه رفت و آمد بستند.
معترضان میگویند، در ۳۱ مین روز اعتراضشان و پس از آن اقدام به این کار کردند که حکومت موقت پاکستان خواست آنان را نپذیرفته و تصمیمش را در پیوند به رفت و آمد با ویزه و پاسپورت از این راه لغو نکرده است.
سمیع الله، یکی از باشندگان محل با فرستادن یک ویدیو به رادیو آزادی گفت که در شاهراه چمن – سپین بولدک آهن و سنگ انداخته اند و این راه بروی رفت و آمد مسدود شده است:
"راه مکمل بند است و اینجا سنگ انداخته و راه را مسدود کرده اند، در پیش رو معترضین هم نشسته اند و راه چمن را مسدود کرده اند."
از سوی دیگر غوثالله لغری، رئیس اتحاد لغری و از معترضان به روز دوشنبه گفت که در این منطقه حاکمیت هیچ کسی دیگر را قبول ندارند و باید خواستشان پذیرفته شود:
"چمن وطن قبایلی است، ما از کندهار تا کویته اینجا قبایل موجود هستیم، در اینجا رشتۀ ماست، برادران ما در اینجا در چمن، در مرز و کندهار وجود دارند، اینجا مرز شما نیست، شما مرز را از اسلامآباد نیآورید، این خط دیورند را شما و یا هر کسی که ایجاد کرده، حالا آن زمان تیر شده است، حالا مردم بیدار شده اند، حالا اگر یک خشت را هم در مرز میگذاری باید بسیار فکر کنی."
او همچنان گفت که این راه فعلاً بروی مهاجرینی که به افغانستان میروند باز است، اما اگر خواستشان پذیرفته نشود، برای آنها هم اجازۀ رفت و آمد را نخواهند داد و از آنها میخواهند که در همان محل جابجا شوند.
معترضان شامل اتحادیۀ تاجران، احزاب سیاسی و مردم اند.
آنها چندین بار تظاهرات بزرگ را هم راهاندازی کردند و هشدار داده بودند که اگر حکومت پاکستان به خواستهایشان توجه نکند، اقدامات جدیتری را روی دست خواهند گرفت.
خواست معترضان این است که برای مردم از راه چمن –سپین بولدک همانند گذشته با تذکره و شناخت کارت اجازۀ رفت و آمد داده شود.
اما چندی پیش جان اچکزی، سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ بلوچستان به بخش مشال رادیوآزادی گفت که آنان بخاطر جلوگیری از قاچاق و تأمین امنیت در راه چمنسپین بولدک شرط داشتن ویزه و پاسپورت را گذاشتند.
از سوی دیگر یک منبع در سپین بولدک که نخواست نامش را در گزارش بگیریم، به رادیو آزادی گفت که راه سپین بولدک – چمن تا خط دیورند مسدود شده است، اما به مهاجران اجازۀ رفت و آمد داده شده است.
عبدالطیف حکیمی، مسئول ثبت پناهجویان افغان در سپین بولدک هم به رسانهها گفته است که آنان با حکومت پاکستان از طریق کمیساری گفتوگو کرده اند که برای مهاجرین برگشت کننده مشکل ایجاد نشود.
هنوز مشخص نیست که این راه چه زمانی دوباره باز خواهد شد، اما در گذشته به دلیل مسدود شدن این راه، تاجران همواره از وارد شدن خسارات مالی بر کاروبارشان سخن گفته اند و از سوی دیگر مردمان دو طرف در این منطقه میگویند که مسدود شدن راه آنان را با مشکلات زیادی روبهرو خواهد کرد.