ایالات متحده به دلیل حمایت تهران از مسکو، تحریم‌های تازه را بر ایران وضع کرد

بیرق ایالات متحده در مقابل ساختمان کانگرس.

ایالات متحده، در واکنش به حمایت نظامی تهران از روسیه، تحریم های جدیدی را علیه ایران وضع کرد.

وزارت خزانه امریکا روز سه شنبه ( ۲۰ سنبله ) با اعلان این خبر ، بر ۱۰ نفر و شش نهاد مستقر در ایران و روسیه تحریم های مشخص را وضع کرد.

این وزارت همچنان چهار کشتی را به عنوان مالکیت ها ضبط شده شناسایی کرد که به گفته وزارت خزانه امریکا، امکان انتقال پُرزه های سلاح و سیستمهای تسلیحاتی ایران به روسیه را، فراهم میکنند.

سیستم تسلیحاتی که به گفته ایالات متحده شامل طیاره های بی سرنشین و راکت های بالستیک با بُرد کوتاه است.

در اواخر سال ۲۰۲۳، ایران و روسیه قراردادی برای تهیه صدها راکت امضا کردند.

وزارت خزانه امریکا در اعلامیه گفت که در تابستان امسال ایران پرسونل نظامی روسیه در باره چگونگی استفاده از راکت های بالستیک با بُرد کوتاه را، آموزش داد.

نیرو های اوکراینی در خط مقدم نبرد با اردوی روسیه.

در اعلامیه آمده که روسیه اولین محموله راکت های بالستیک ایران را در اوایل این ماه بدست آورد.

اعلام تحریم های جدید در زمانی صورت می گیرد که ایالات متحده و متحدان اصلی اروپایی اش، ایران را متهم کردند که با ارسال راکت های بالستیک با بُرد کوتاه به روسیه، فعالیت های مخرب خود را به سطح خطرناکی رسانده که امنیت اروپا را تهدید می کند.

انتونی بلینکین وزیر امور خارجه امریکا و دیوید لامی همتای بریتانیایی او در اوایل روز سه شنبه رسما ایران را به تحویل دهی راکت ها به روسیه متهم کردند.

انتونی بلینکن: مسکو به زودی از راکت های ایران در جنگ اوکراین استفاده خواهد کرد.

آقای بلکین گفت، روسیه اکنون این راکت های بالستیک ایرانی را بدست آورده و به احتمال زیاد تا چند هفته دیگر از آن ها علیه اوکراینی ها استفاده خواهد کرد.

کرملین تاکنون در باره اظهارات بلنکین چیزی نگفته ، اما یک روز قبل از آن ادعای بدست آوردن راکت های از ایران را رد کرد.

پس از اظهارات بلینکن و لامی، وزارت خارجه جرمنی ایران را به حمایت از جنگ روسیه در اوکراین متهم کرد و افزود که راکت های ایران می تواند قلمرو اروپا را هم هدف قرار دهد.

جرمنی ، فرانسه و بریتانیا، در اعلامیه مشترکی تحویل راکت های ساخت ایران به مسکو را محکوم کرده و آن را تلاش ایران و روسیه برای گسترش جنگ و تهدیدی مستقیم برای امنیت اروپا خوانده اند.

به گفته کارشناسان، راکت های بالستیک کوتاه برد ساخت ایران می تواند که جنگ روسیه در اوکراین را که پیش از این از طیاره ها بی سرنشین ایران بهره برده است، بیشتر تقویت کند.