در اعلامیه آمده است که استخبارات طالبان روزگذشته سه شنبه، به دفتر رادیو بیگم در کابل هجوم برده و دو تن از کارمندان مرد این رادیو را با خود بردند.
رادیو بیگم همچنان گفته که کارمندان استخبارات طالبان، کمپیوترها، هارد دیسک ها، اسناد و تلیفون های همراۀ خبرنگاران زن این رسانه را نیز با خود برده اند.
وزارت اطلاعات و فرهنگ طالبان روزگذشته در خبرنامهای در شبکه ایکس، توییتر سابق اعلام کرد که نشرات رادیو بیگم را متوقف کرده است.
در این خبرنامه گفته شده که رادیو بیگم جواز نشراتی داشت اما نشرات آن به دلیل آنچه نقض پالیسی نشراتی و استفادۀ نادرست از این جواز خوانده شده، متوقف شده است.
این اقدام طالبان واکنش های را به همراه داشت.
مرکز خبرنگاران افغانستان ناوقت دیروز، توقف نشرات این رادیو خصوصی را نقض قانون رسانه های اجتماعی افغانستان و ادامه سرکوب رسانه های آزاد خواند و آن را محکوم کرد.