جان باختن ۱۶ تن در نتیجه‌ی غرق شدن کشتی در سواحل لیبیا

یک پناهجو در حال غرق شدن، آرشیف

وزارت امور خارجه پاکستان اعلام کرده است که در پی غرق شدن یک کشتی در سواحل لیبیا، ۱۶ شهروند پاکستانی جان باخته و ۱۰ تن دیگر ناپدید شده‌اند.

این وزارت در اعلامیه‌ای که روز سه‌شنبه ۱۱ فبروری منتشر کرد، گفته است که در کشتی غرق‌شده در نزدیکی سواحل لیبیا، ۶۳ پاکستانی حضور داشتند.

براساس این اعلامیه پس از وقوع این حادثه سفارت پاکستان در طرابلس نمایندگان خود را به شهر زاویه در لیبیا اعزام کرد.

این نمایندگان با مقامات محلی و مسئولان شفاخانه زاویه دیدار کرده و تاکنون هویت ۱۶ قربانی را بر اساس پاسپورت‌های پاکستانی تأیید کرده‌اند.

طبق معلومات سفارت پاکستان، ۳۷ شهروند این کشور از این حادثه جان سالم به در برده‌اند. از این میان، یک نفر تحت درمان در شفاخانه قرار دارد، ۳۳ تن توسط پولیس بازداشت شده‌اند و ۳ نفر دیگر به سفارت پاکستان در طرابلس تحویل داده شده‌اند.

وزارت امور خارجه پاکستان در اسلام‌آباد اعلام کرده است که برای انجام اقدامات بعدی، از جمله جستجوی افراد ناپدیدشده و انتقال اجساد قربانیان به پاکستان، با مقامات لیبیا در تماس است.