خبرگزاری رویترز چهارشنبه ۲۲ حوت به نقل از منابع روسی که نام های شان را نگرفته خبر داده است که پوتین تاکید دارد که در هرگونه توافق بر سر آتشبس باید پیشرفت روسیه در جنگ در نظر گرفته شود و نگرانی های مسکو نیز رفع شوند.
این در حالیست که اوکراین در مذاکرات با امریکا در عربستان سعودی آمادگی خود را برای پذیرفتن پیشنهاد آتشبس ۳۰ روزه با روسیه نشان داده و ایالات متحده هم از آغاز دوباره کمک های نظامی و شریک ساختن اطلاعات استخباراتی با اوکراین اطمینان داده است.
منابع روسی به رویترز گفته اند که پوتین در جنگ اوکراین دست بالا دارد، زیرا یک پنجم خاک آن کشور در حال حاضر تحت کنترول روسیه است.
در حالی پیشنهاد برقراری آتشبس ۳۰ روزه میان اوکراین و روسیه مطرح شده که براساس مرکز خبر رادیو آزادی، روسیه صبح امروز حملات راکتی را بر بخش های مرکزی اوکراین انجام داده که تلفات هم در پی داشته است.