همزمان با تشدید حملات روسیه علیه اوکراین، ولودیمیر زلینسکی، رئیسجمهور اوکراین روز شنبه ۲۹ مارچ، از شرکای غربی اوکراین خواست تا «به شدت» به آن پاسخ دهند.
زلنسکی شب گذشته در یک پیام ویدئویی گفت که شرکای اوکراین باید بدانند کنند که این حملات فقط حملاتی به غیرنظامیان اوکراینی نیست، بلکه علیه تمام تلاشهای بینالمللی و دیپلماسی است که ما برای پایان دادن به این جنگ دنبال میکنیم.
رئیس جمهور اوکراین با بیان اینکه انتظار پاسخ جدی را دارد گفت نیاز است تا تمام کشور های که در دیپلوماسی دخیل اند از جمله امریکا و اروپا واکنش سریع نشان دهند.
زلنسکی همچنان افزود روسیه باید مجبور به برقراری صلح شود و این تنها از طریق فشار انجام پذیر است.
مقامات اوکراین از حملات طیاره های بی پیلوط و موشکی روسیه به بیمارستان نظامی در خارکف و شهر کریوی رای در روز شنبه خبر دادند.
شاروال خارکبف از کشته شدن حداقل دو نفر خبر داده است و مقامات گفتند که در حملات روسیه در شهر کریوی رای حداقل هفت نفر زخمی شدند.