طالبان یک نفر را در ولایت نیمروز در ملأ عام اعدام می‌کنند

آرشیف

منابع محلی طالبان در نیمروز می‌گویند که فردا جمعه ۲۲ حمل، حکم اعدام بر یک فرد در این ولایت اجرا خواهد شد.

اعلامیه‌ای که پنجشنبه از سوی دفتر مطبوعاتی طالبان در نیمروز به خبرنگاران فرستاده شده است، فردی را که به اعدام محکوم شده، "قاتل" خوانده و در این اعلامیه آمده است که حکم اعدام بر این فرد در محضر عام در یک استدیوم ورزشی اجرا خواهد شد.

در مورد هویت این فرد هنوز چیزی گفته نشده است.

سازمان ملل متحد و نهاد‌های مختلف حقوق بشری مکرراً از حکومت طالبان خواسته‌اند که جلو چنین اعدام‌های علنی را بگیرد.

مجازات علنی از سوی طالبان واکنش‌های گسترده‌ای بین المللی را برانگیخته است.

سازمان های حقوق بشری ابراز نگرانی می‌کنند که افراد محکوم از سوی طالبان به وکلای مدافع دسترسی ندارند و عدالت کامل در قضایای شان تضمین نشده است.

همزمان با فراخوان طالبان برای اجرای حکم اعدام در نیمروز، ستره محکمه طالبان در ایکس خبر داد که ۳ نفر روز پنجشنبه ۲۱ حمل در ولسوالی بالابلوک ولایت فراه شلاق زده شدند.