احمد مسعود، رهبر گروه مخالف طالبان موسوم به "جبهه مقاومت ملی" طالبان را به "ظلم و وحشت" متهم کرد و افزود که هیچ رژیمی بدون حمایت مردم دوام کرده نمیتواند.
او مدعی شده است که اراده و خواست مردم برای مبارزه علیه حکومت طالبان افزایش یافته است.
مسعود و برخی دیگر از مخالفان طالبان روز دوشنبه ۲۵ حمل، با برگزاری یک گردهمایی از راه دور (آنلاین) از دومین سالگرد کشته شدن هفت از اعضای شان در سالنگ گرامی داشتند.
یاسین ضیا، رهبر گروه جبهه آزادی در این گردهمایی گفت که طالبان یک گروه "اصلاح پذیر و انعطاف پذیر" نیست و یگانه راه حل سرنگونی این گروه است.
ضیا این سخنان را در واکنش به مسدود شدن دفاتر حزب اسلامی در ولایت قندوز مطرح کرد و از گلبدین حکمتیار رهبر این حزب دعوت کرد تا به جبهه ضد طالبان بپیوندد.
حکومت طالبان هنوز در مورد این اظهارات چیزی نگفته است اما پیش از این، ذبیح الله مجاهد سخنگوی این حکومت، مخالفان شان را "جنگ طلبان" خوانده بود.