احتمال باران شدید و جاری شدن سیلاب در ده ولایت افغانستان

تصویر از آرشیف

ریاست هواشناسی وزارت ترانسپورت و هوانوردی طالبان از احتمال باران و جاری شدن سیلاب در ۱۰ ولایت افغانستان هشدار داده است.

این ریاست در خبرنامه ای روز سه شنبه (۱۶ثور) گفت که خوست ، پکتیا ، ننگرهار ، لوگر، میدان وردک ، پروان ، بدخشان،نورستان، کاپیسا ، و کابل امروز شاهد باران شدید ، رعد برق و سیلاب های آنی خواهند بود.

مقدار باران در نقاط مختلف بین ۱۰ تا ۳۰ ملی متر پیشبینی شده است.

در ادامه گفته شده که در ولایت های غربی و مرکزی احتمال وقوع بادهای نسبتاً شدید وجود دارد که سرعت آن در نقاط مختلف بین ۵۰ تا ۷۵ کیلومتر در ساعت خواهد بود.

این در حالی است که به گفتۀ مقام های محلی طالبان روز جمعه گذشته بر اثر سرازیر شدن سیلاب در ولسوالی بهارک ولایت بدخشان دستکم ۵ تن جان باختند.

سیلاب های اخیر در بدخشان همچنان باعث تخریب زمین های زراعتی ، خانه های مسکونی و مسدود شدن برخی از راه ها شده بود.