مقام روسیه: بخاطر حضور شاخۀ ولایت خراسان داعش در افغانستان نگران استیم

افغانستان- جنگجویان داعش که به حکومت پیشین افغانستان تسلیم شده‌ بودند در ۱۷ نومبر ۲۰۱۹ در شهر جلال‌آباد به رسانه‌ها نشان داده شدند.

آنا اوستیگنیوا، معاون نمایندۀ روسیه در سازمان ملل متحد گفت که بخاطر حضور شاخۀ ولایت خراسان گروه دولت اسلامی معروف به داعش در افغانستان نگران است.

او روز پنج‌شنبه در یکی از نشست‌های شورای امنیت سازمان ملل هشدار داد که این گروه در حال گسترش نفوذ خود است و می‌خواهد افغانستان و منطقه را بی‌ثبات سازد.

این مقام روسیه مدعی شده که اقدامات طالبان علیه داعش بسنده نیست و برای جلوگیری از فعالیت این گروه تروریستی، یک استراتژی جامع لازم است.

حکومت طالبان مدعی است که داعش در افغانستان سرکوب شده و جنگجویان خارجی در این کشور حضور ندارند.

پیش از این سرگی شویگو، نمایندۀ روسیه در شورای امنیت هم گفته بود که در افغانستان بیش از دو هزار و سه صد جنگجوی وابسته به گروه‌های افراطی بین‌المللی حضور دارند.

به گفتۀ او این موضوع برای منطقه و جهان تهدید جدی محسوب می‌شود.