لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
جمعه ۱۹ ثور ۱۴۰۴ کابل ۱۰:۴۰

عملیات دریافت بدنه طیاره مسافربری پامیر در سالنگ هنوز هم نتیجه نداد


سالنگ
سالنگ
با گذشت حدود 48 ساعت از انتشار گزارشها در مورد سقوط طیاره مسافر بری متعلق به شرکت هوایی پامیر در منطقه سالنگ، عملیات بخاطر دریافت بدنه این طیاره هنوز هم نتیجه یی نداده است.

در حالی که مقامات افغان از تلاش های جدی بخاطر دریافت بدنه طیاره مسافر بری متعلق به شرکت هوایی پامیر سخن می زنند، اما مشخص نشدن محل دقیق سقوط این طیاره پس از گذشت دهها ساعت از سقوط آن، پرسش ها و شک و تردید های را در اذهان مردم راجع به عملکرد نهاد های مسوول در قبال این رویداد به میان آورده است.

تعدادی از افرادی که اعضای خانواده های شان و یاهم دوستان شان در میان سرنشینان این طیاره شامل بودند، به روز سه شنبه در اعتراض به آنچه بی کفایتی وزارت ترانسپورت و هوانوردی در قبال این مساله خواندند، در برابر این وزارت تجمع کرده و از مقامات وزارت ترانسپورت خواستند تا بخاطر دریافت بدنه طیاره مسافر بری پامیر توجه لازم کنند.

تعدادی از وابسته گان سرنیشنیان این طیاره در صحبت با رادیو آزادی همچنان هشدار دادند که اگر به دریافت بدنه این طیاره توجه جدی از طرف نهاد های مسوول صورت نگیرد آنان مجبور خواهند شد دست به اعتراضات بزنند.

در این حال معین خان وردک رییس شرکت هوایی آریانا تلاش های جاری بخاطر دریافت بدنه طیاره مسافر بری شرکت هوایی پامیر را ناکافی و غیر مسلکی دانست.

وی گفت:
«بخاطر بررسی حوادث مشابه باید یک اداره مشخص فعالیت کند و دارای کادر های مسلکی و هم چنان امکانات مثل هیلیکوپتر و دیگر امکانات لازم باشد.»

در این حال ننگیالی قلات وال سخنگوی وزارت ترانسپورت و هوانوردی افغانستان ناوقت روز سه شنبه در پاسخ به این انتقادات گفت که آنان از تمام امکانات و ظرفیت های موجود بخاطر دریافت محل دقیق این رویداد کار گرفته اند.

اما به گفته آقای قلات وال خراب بودن وضعیت جوی در منطقه سالنگ جای که گفته می شود طیاره پامیر در آن جا سقوط کرده، از موانع عمده در برابر عملیات جاری در منطقه است.

وی افزود:
«ما به نظریات مردم احترام داریم اما این دور از حقیقت است که گویا تلاش های لازم بخاطر دریافت بدنه طیاره صورت نگرفته، عملیات ما فعلاً هم ادامه دارد.»

گفته شده، طیاره مسافر بری شرکت هوایی پامیر که به شمول پنج عمله 43 سرنشین را از کندز به کابل انتقال می داد، صبح روز دوشنبه از صفحه رادار ناپدید شد.

شماری از کارشناسان بخش ترانسپورت هوایی می گویند، بیشتر طیاره های مسافربری متعلق به تعدادی از شرکت هایی هوایی فعال در افغانستان کهنه و دچار یک رشته مشکلات تخنیکی هستند که این مساله را یکی از عوامل عمده سقوط این طیاره ها می دانند.
XS
SM
MD
LG