لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
چهارشنبه ۱۶ ثور ۱۴۰۵ کابل ۰۰:۲۴

وکیل مدافع ترمپ اتهامات کومی در خصوص بررسی‎های مایکل فلن را رد کرد

وکیل مدافع رئیس جمهور امریکا اتهام‎های جیمز کومی در خصوص بررسی‎ها در مورد مایکل فلن مشاور پیشین امنیت ملی قصر سفید را رد کرد.

مارک کاسوویتز وکیل مدافع آقای ترمپ گفته‎است که رئیس جمهور امریکا دستور ختم این بررسی را نداده بود.

کاسوویتز تاکید کرد که کومی تائید کرده بود که ترمپ تحت تحقیق قرار ندارد.

وی افزود که سوال و جواب از جمیز کومی نشان داد که دونالد ترمپ هرگز برای مانع شدن ازبررسی در خصوص مداخله روسیه در انتخابات پارسال ریاست جمهوری امریکاتلاش نکرده‎است.

جیمز کومی به روز پنجشنبه در جلسه استماعیه کمیته استخبارات مجلس سنای امریکا گفت که اداره دونالد ترمپ دروغ می‎گوید.

این کمیته در مورد ادعاها در خصوص مداخله روسیه در انتخابات سال ۲۰۱۶ امریکا بررسی می‎کند.

کومی افزود، فکر می‎کند رئیس جمهور امریکا بخاطر بررسی اف بی آی در مورد ارتباطات همکاران ترمپ با مقام‎های روسی او را از ریاست اداره تحقیقات فدرال برکنار کرد.

جیمز کومی
جیمز کومی

جیمز کومی در ۹ ماه می سبکدوش شد.

کومی در بخش از صحبت هایش گفت:

" شرایط که قرار داشتم، موضوع مورد بحث و شخصی که با وی صحبت داشتم من را وا داشت که بحث‎های ما را مستند سازم.

در آن وضعیت اول من با رئیس جمهور امریکا و یا رئیس جمهور منتخب که به زودی رئیس جمهور شد تنها بودم و روی مسایل مربوط بهمسئولیت عمده اف بی آی صحبت کردم که به شخص رئیس جمهور یا رئیس جمهور منتخب ارتباطمی‎گرفت و سپس هم مربوط به طبیعت فرد می‎شد.

منظورم این است که من صادقانه نگران بودم که او شاید در مورد ماهیت ملاقات ما دروغ بگوید و بدین لحاظ فکر کردم که این واقعآمهم است که آن را مستند بسازم."

وکیل مدافع رئیس جمهور ترمپ از جیمز کومی به خاطر افشای معلومات به مطبوعات در خصوص صحبت‎های شخصی اش با رئیس جمهور انتقاد کرد.

مارک کاسوویتز گفت، این به مقامات ارتباط می‎گیرد که مشخص سازند که آیا در مورد این افشا گری‎ها بررسی صورت گیرد و یا خیر؟

از سوی دیگر رئیس جمهور ترمپ، کومی را یک افشاگر خوانده‎است.

ترمپ: تحت محاصره قرار داریم.
ترمپ: تحت محاصره قرار داریم.

پیش ازین آقای ترمپ به روز پنجشنبه در یک گردهمایی در واشنگتن گفت:

" طوری‎که می‎دانید ما تحت محاصره قرار داریم، شما آن را درک می‎کنید.

اما به طور بزرگتر، بهتر و قویتر از گذشته از آن بیرون خواهیم شد.

شما بیبینید.

شما قویآبرای من مبارزه کردید و اکنون من قویآبرای تمام شما مبارزه می‎کنم.

به عنوان رئیس جمهور یک هدف دارم که برای مردم امریکا مبارزه کنم و برای امریکا و نخست برای امریکا مبارزه نمایم."

جیمز کومی در یک گواهینامه گفته‎است که رئیس جمهور ترمپ بالای وی فشار وارد کرده بود تا به بررسی اف بی آی در خصوص تماس های اولین مشاور امنیت ملی اش با مقام‎های روسی پایان داده شود.

مایکل فلن از سمت اش به عنوان مشاور امنیت ملی رئیس جمهور ترمپ در ۱۳ ماه فبرروی در حالی‎که از آغاز کارش درین پست کمتر از یک ماه سپری می‎شد پس از آن برکنار شد که به مایک پنس معاون رئیس جمهور امریکا در مورد صحبت هایش با سیرگی کیس لی یاک سفیر روسیه در واشنگتن معلومات نادرست داد.

راپور از این بخش است
XS
SM
MD
LG