لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
سه شنبه ۵ حمل ۱۴۰۴ کابل ۰۵:۴۷

رئیس اجرائیه در سفرش به غور وضعیت امنیتی این ولایت را ارزیابی می‌کند


رئیس اجرائیه حکومت افغانستان در رأس یک هیئت بلند رتبه برای ارزیابی وضعیت امنیتی ولایت غور، به شهر فیروزکوه رفته است.

ریاست اجرائیه حکومت وحدت ملی افغانستان می‌گوید، عبدالله عبدالله در جریان سفرش به غور مشکلات امنیتی این ولایت را از نزدیک بررسی کرده تا برای رفع آن اقدامات لازم روی دست گرفته شود.

جاوید فیصل معاون سخنگوی این نهاد روز دوشنبه به رادیو آزادی گفت، رئیس اجرائیه در جریان این سفر از برخی پروژه‌های اقتصادی هم دیدن خواهد کرد.

جاوید فیصل معاون سخنگوی ریاست اجرائیه افغانستان
جاوید فیصل معاون سخنگوی ریاست اجرائیه افغانستان

وی گفت:

"هدف اصلی این سفر بررسی وضعیت امنیتی، دیدار از پروژه‌های اقتصادی و آوردن اصلاحات در سطح ولایت است، همین‌گونه آقای عبدالله با نظامیان که در خط جنگ اند دیدار کرده و به مشکلات آنان گوش خواهد داد و برای حل آن صحبت خواهد کرد."

آقای فیصل می‌گوید، آقای عبدالله را در این سفر، وزیران داخله، معارف، انکشاف دهات، زراعت، سرپرست وزارت دفاع، معاون ریاست عمومی امنیت ملی و برخی مقام‌های دیگر همراهی می‌کنند.

رئیس اجرائیه در حالی به غور سفر می‌کند که هفته گذشته طالبان کنترول مرکز ولسوالی تیوره در این ولایت را به دست گرفتند، اما نیرو‌های امنیتی دوباره این ولسوالی را از تصرف این گروه بیرون کردند.

همزمان با سفر عبدالله عبدالله به غور، برخی اعضای شورای ولایتی این ولایت، این سفر را نمایشی می‌خوانند.

عبدالحمید ناطقی یک عضو این شورا روز دوشنبه به رادیو آزادی گفت، پیش از این رئیس جمهور هم به غور سفر کرده بود، اما به خواست‌های که مردم داشتند، رسیدگی نشده‌است.

وی افزود:

"ما این سفر را پُر دست‌آورد نمی‌دانیم، چیزی که مردم انتظار دارد این سفر‌ها نمی‌تواند آن را برآورده کند، چون همه سفر‌ها به‌گونه نمایشی و تفریحی بوده و دست‌آوردی برای حکومت و مردم نداشته است."

این سفر پس از آن صورت می‌گیرد که هفته گذشته محمد اشرف غنی رئیس جمهور افغانستان برای ارزیابی وضعیت امنیتی به ولایت هلمند سفر کرده‌است.

اخیراً فعالیت مخالفان مسلح دولت افغانستان در برخی ولایت‌های کشور افزایش یافته است.

عبدالحمید ناطقی عضو شورای ولایتی غور از حکومت مرکزی می‌خواهد تا به وضعیت امنیتی این ولایت توجه خاص صورت گیرد و گروه‌های مخالف مسلح دولت سرکوب شوند.

گزارش: نصرت پارسا

XS
SM
MD
LG