نور ولی محسود بهحیث رهبر جدید تحریک طالبان پاکستان و مفتی حفیظ الله به عنوان معاون او گماشته شدهاست.
این را محمد خراسانی یک سخنگوی تحریک طالبان پاکستان در اعلامیۀ به روز شنبه «۲۳ ماه جون» گفتهاست.
خراسانی همچنین برای نخستین بار گفته که ملا فضل الله رهبر پیشین این تحریک در حملۀ هوایی ایالات متحدۀ امریکا در ولایت کنر نزدیک سرحد پاکستان کشته شدهاست.
مقامهای امریکایی و افغان گفتهاند که این حمله در ۱۳ جون رخ داد.
محسود ۴۰ ساله است و در چندین مدرسۀ پاکستان درس خواندهاست.
او به عنوان معاون بیت الله محسود رهبر پیشین تحریک طالبان پاکستان هم کار کردهاست.
همچنین، گمان میرود که نور ولی محسود رهبر جدید تحریک طالبان پاکستان در دهۀ ۹۰ میلادی در صفوف طالبان افغان هم میجنگیدهاست.
زیر ادارۀ ملا فضل الله، تحریک طالبان پاکستان در حمله بر مکتبی در شهر پشاور در دسمبر سال ۲۰۱۴، ۱۵۰ تن را کشت.
این گروه همچنین به تیر اندازی بر ملاله یوسفزی فعال حقوق شاگردان دختر در سوات در سال ۲۰۱۲ مقصر شناخته شدهاست.
ایالات متحده امریکا هم این گروه را به تلاش به منفجر ساختن بمب جا به جا شده در داخل یک موتر در میدان تایمز نیویارک در سال ۲۰۱۰ متهم کردهاست.
واشنگتن در ماه مارچ در بدل دریافت اطلاعات در مورد فضل الله رهبر پیشین تحریک طالبان پاکستان ۵ میلیون دالر انعام تعیین کرده بود.