لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
جمعه ۱۹ ثور ۱۴۰۴ کابل ۰۳:۲۶

راحله؛ دختری محروم از آموزش آرزوهایش را دنبال می‌کند


یکی از نقاشی های راحله
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:23 0:00
لینک مستقیم

پس از حاکمیت دوباره طالبان در افغانستان در اگست سال ۲۰۲۱ و وضع محدودیت‌ها بر آموزش دختران بالاتر از صنف ششم، هزاران دختر از رفتن به مکتب بازماندند. شماری زیادی از آنان ناامید شدند، رؤیاهای‌شان ناتمام ماند و آینده‌شان تاریک شد.

پس از حاکمیت دوباره طالبان در افغانستان در اگست سال ۲۰۲۱ و وضع محدودیت‌ها بر آموزش دختران بالاتر از صنف ششم، هزاران دختر از رفتن به مکتب بازماندند.

شماری زیادی از آنان ناامید شدند، رؤیاهای‌شان ناتمام ماند و آینده‌شان تاریک شد.

اما در میان این تاریکی، بعضی از دخترانی هم بودند که هنوز امیدی در دل داشتند و با جسارت، راهی تازه برای ادامه زندگی و رشد خود پیدا کردند.

راحله سروری یکی از همین دختران است. او زمانی متعلم صنف نهم بود، اما با وضع محدودیت‌ها، از ادامه تعلیم محروم شد.

با این حال، راحله تسلیم نشد و به‌گونه مجازی هنر رسامی و نقاشی را آموخت و امروز نه تنها یک هنرمند جوان است، بلکه کورس آموزش نقاشی هم راه‌اندازی کرده و الهام‌بخش دختران زیادی شده‌است.

همکار ما با راحله صحبت کرده و در آغاز در مورد این‌که چگونه پا به عرصه هنر رسامی و نقاشی گذاشت، از او پرسیده است:

XS
SM
MD
LG