شرکت مدرنا خواستار مجوز اضطراری برای عرضه واکسین ضد کرونا شد

واکسین ضد ویروس کرونا که توسط شرکت دواسازی مدرنا ساخته شده است.

در حالیکه موارد جدید ویروس کرونا در امریکا در حال افزایش است، شرکت بزرگ دواسازی مدرنا از تنظیم کنندگان امریکایی خواهان مجوز اضطراری برای عرضۀ واکسینش برای مقابله با کووید۱۹ شده است.

مدرنا دیروز عریضه‌اش را در این رابطه به اداره غذا و ادویه امریکا ارائه کرد.

استیفن بنسیل رئیس اجرائیه شرکت مدرنا گفت، اگر ادارۀ غذا و ادویه امریکا توافق کند که این واکسین مصون و موثر است، دو دوز ابتدایی آن می‌تواند تا اواسط دسمبر به میلیون‌ها امریکایی برسد.

بعد از آزمایش این واکسین بر حدود ۳۰ هزار داوطلب، موثریت آن ۹۴.۱ درصد خوانده شد.

شرکت مدرنا گفت تأثیر این واکسین که بر زن و مرد از سنین مختلف و نژادهای مختلف تطبیق شده، یکسان است.

به گفته این شرکت، به آماده کردن ۲۰ میلیون دوز این واکسین و انتقال آن به نقاط مختلف امریکا تا پایان سال ۲۰۲۰ نزدیک شده است.

این شرکت همچنان پلان دارد با تنظیم کنندگان اروپایی توافق نموده و گفت‌وگوها با تنظیم کنندگان دگر جهان را ادامه دهد.

واکسین ضد ویروس کرونا که توسط شرکت فایزر ساخته شده است

مدرنا دومین شرکت بزرگ دواسازی امریکایی بعد از فایزر است که خواهان مجوز اضطراری برای عرضه واکسین ضد کرونا شده است، ویروسی که تا حال بیش از ۱.۴ میلیون تن را در سراسر جهان به کام مرگ برده و بیش از ۶۳ میلیون تن را مبتلا کرده.

قابل ذکر است که واکسین سومی ضد کرونا توسط شرکت بریتانیایی آسترا زنیکا تولید و مورد آزمایش قرار گرفته است.

الکس ازار وزیر صحت و خدمات بشری ایالات متحده گفته که اگر به این واکسین‌ها اجازه داده شود، می‌تواند پیش از کریسمس قابل دسترسی باشد.

ایالات متحده بیش از سیزده میلیون مورد مثبت بیماری کووید نزده را ثبت کرده، به شمول ۴ میلیونی که در ماه نومبر مبتلا شده بودند.

ایالات متحده همچنان برای افزایش احتمالی مبتلایان جدید آمادگی می‌گیرد زیرا تازه روز شکرگزاری را پشت سر گذاشته، روزی که در آن اکثر خانواده‌های امریکایی گرد هم میایند.