در نتیجه انفجار یک موتر بمبگذاری شده در شهر عدن در جنوب یمن حداقل ۵۴ سرباز تازه استخدام شده طرفدار به حکومت این کشور، کشته شدند.
شاهدان عینی میگویند، حمله در شهر عدن یمن، زمانی رخ داد که شماری از مردان در ساختمانی در نزدیکی دو مکتب و یک مسجد تجمع کرده بودند که لاری پُر از مواد منفجره داخل ساختمان شده، در جمع از مردم انفجار داده شد.
محمد عثمان یکی از شاهدان عینی گفت، انفجار آنقدر قوی بود که اجساد و پارچههای بدن به همه جا پراکنده بود. او این حمله را کشتار دسته جمعی خواند.
مسئول ادارۀ صحت عامه عدن گفت، در این حادثه ۷۰ تن دیگر زخم برداشتند که در شفاخانه تحت تداوی قرار دارند و وضعیت ۳۰ تن آنها وخیم گزارش شدهاست.
مقامات امنیتی که نخواستند از آنها نام گرفته شود، گفتند، شخص انتحار کننده احمد سیف نام داشت.
جنگ داخلی در یمن بین حکومت این کشور و ایتلاف بینالمللی به رهبری عربستان سعودی با گروه شورشی حوثی و اردو وفادار به رئیس جمهور سابق این کشور ادامه دارد و این جنگ داخلی موجب شده تا جنگجویان شبکه القاعده و داعش خود را به جنوب این کشور برسانند.
گروه داکتران بدون سرحد به رسانهها گفتند، شفاخانه آنها در عدن شماری کشته شدهها را ۵۴نفر ثبت کردهاست.
خبرگزاری اعماق مربوط به گروه داعش میگوید، این حمله را یکی از جنگجویان این گروه انجام داده که در نتیجه آن حدود ۶۰ سرباز جدیداً استخدام شده ایتلاف کشته شدهاند.
خبرگزاری اعماق در صفحه انترنتی خود شخص انتحار کننده را قهرمان خواندهاست.
احمد الفتح یکی از کارمندان مرکز آموزشی نظامی حکومت یمن گفت، تدابیر امنیتی خیلی ضعیف بود و به همین دلیل جنگجویان القاعده و داعش خیلی ساده توانستند تا این عمل را انجام دهند.
سازمان ملل متحد و گروههای حقوق بشر تخمین میکنند که با آغاز حملات قوای هوایی ایتلاف به رهبری عربستان سعودی به هدف سرکوب شورشیان حوثی و متحدین آن و شدت گرفتن جنگها در یمن، از ماه مارچ سال ۲۰۱۵ میلادی به این سو، حداقل ۱۰ هزار نفر کشته شدهاند.
این جنگها حدود ۳ میلیون نفر دیگر را در داخل یمن بیجا نمودهاند.
از سوی دیگر، بر اساس گزارش اسوشیتدپرس گفتگوهای صلح یمن به میانجیگیری سازمان ملل متحد در کویت به خاطر عدم پیشرفت، در ماه گذشته به حالت تعلیق درآمد.
شورشیان حوثی و قوای متحد به رئیس جمهور سابق یمن علی عبدالله بن صالح در ماه سپتمبر سال ۲۰۱۴ میلادی صعنا پایتخت یمن را تصرف کردند و حکومت این کشور را که از سوی جامعه بینالمللی به رسمت شناخته شده بود، مجبور به فرار نمودند.
هر چند قوای ایتلاف به رهبری عربستان سعودی تا حدی توانستند که شورشیان حوثی را به جنوب یمن به عقب نشینی مجبور کنند، اما نتوانست که آنها را به طور کامل از پایتخت صعنا و برخی از قسمتهای شمال یمن بیرون بکشد.