به اساس گزارش، شاهین روز دوشنبه افزود که سیاست حکومت طالبان این است که مسائل را از طریق گفتوگوی مسالمتآمیز حل کند، اما اسوشیتدپرس نگفته که شاهین به این خبرگزاری صحبت کرده یا که در کجا به این مورد پرداخته است.
اما آقای شاهین در صحبت به رادیو آزادی گفت که در این مورد بهگونه عمومی با چندین رسانه از جمله اسوشیتدپرس گفتگو کرده اما تاکید کرد که از کسی نام نگرفته است.
مارکو روبیو در پستی در شبکهٔ اجتماعی ایکس، توییتر سابق روز شنبه نوشت: " بهتازگی شنیدهام که طالبان تعداد بیشتری از گروگانهای آمریکایی را در بازداشت دارند، بیشتر از آنچه گزارش شده."
او افزود: " اگر این درست باشد، باید فوراً جایزهای بسیار بزرگ برای سر رهبران ارشد آنها تعیین کنیم، شاید حتی بزرگتر از جایزهای که برای (اسامه) بنلادن تعیین کرده بودیم."
هفتهٔ گذشته، تبادل زندانیان بین ایالات متحده و حکومت طالبان منجر به آزادی دو آمریکایی در بدل یک فرد طالبان به نام خان محمد شد.
به گزارش اسوشیتدپرس، این توافق برای آزادی رایان کوربت و ویلیام مکنتی توسط ادارهٔ جو بایدن پیش از پایان دورهٔ کاریاش صورت گرفت. اما بهاساس گزارش، دو امریکایی دیگر، جورج گلزمن و محمود حبیبی، همچنان در بازداشت طالبان هستند. طالبان هنوز تعداد دقیق زندانیان خارجی را اعلام نکردهاند.
شاهین افزوده: "در برابر فشار و تجاوز، جهاد ملت افغانستان در دهههای اخیر درسی است که همه باید از آن بیاموزند."
وزارت خارجه امریکا هنوز در مورد اظهارات شاهین چیزی نگفته است.
طالبان برای تقریباً بیست سال علیه نیروهای ایالات متحده و ناتو جنگیدند و در نهایت در اگست ۲۰۲۱، به قدرت بازگشتند.
شاهین پیش از بازگشت طالبان به قدرت، بخشی از تیم مذاکرهٔ طالبان در دوحه بود.
از دید ناظران، توافق ۲۹ فبروری ۲۰۲۰ میان طالبان و ادارهٔ اول دونالد ترمپ راه را برای بازگشت طالبان به قدرت هموار کرد.