جنرال میلی لوی درستیز سابق اردوی امریکا با پذیرفتن این عفو دریک اعلامیه گفت که او نمیخواهد که باقی عمر خود را درمبارزه با انتقامگیری سپری کند.
اما برخی اعضای کانگرس که از نحوه خروج قوای امریکا از افغانستان انتقاد می کنند می گویند که از پیگرد جنرال میلی دست نخواهند کشید.
جیم بنکس سناتوراندیانا که سابقه خدمت نظامی درافغانستان را دارد گفت که مارک میلی امکان دارد عفو شود ولی آنها به تلاش های خود ادامه میدهند تا از راه های دیگر او را پاسخگو کنند.
در بررسی های خروج سربازان امریکا از افغانستان عمدتا این سوال مطرح میشود که چرا قبل ازاینکه روند خروج افراد ملکی تکمیل شود اردو از منطقه بیرون شد.
جنرال میلی پذیرفت که کشته شدن ۱۳ سرباز امریکایی دراثرانفجاری درمیدان هوایی کابل درموقع خروج یک ناکامی ستراتیژیک بود.
این انفجار درماه اگست سال ۲۰۲۱ رخ داد که شاخۀ ولایت خراسان گروه دولت اسلامی (داعش) مسئولیت این حمله را به عهده گرفت که در نتیجۀ آن ۱۳ سرباز امریکایی و دستکم ۱۷۰ افغان کشته شدند.
جنرال میلی حین اظهارات درکانگرس درسال۲۰۲۴، وزارت خارجه را در تاخیر روند خروج غیرنظامیان مقصر دانسته از اقدامات اردو ستایش کرده بود.
الیکس پریتساس مسئول اداره ضد تروریزم در وزارت دفاع امریکا به فاکس نیوز دیجیتل گفته که این مسئولیت اردوی امریکا است که با وزارت خارجه درعملیات غیررزمی خروج همکاری کند اما خارج ساختن سربازان از صحنه جنگ با عملیات رزمی ربط دارد واین مساله از صلاحیت های وزارت دفاع است.
دونالد ترمپ که روز دوشنبه مراسم تحلیف خود به حیث رئیس جمهور امریکا را ادا کرد، بارها از رئیس جمهورسابق بایدن بخاطر نحوه خروج از افغانستان انتقاد کرده گفته است که اگر وی برسراقتدار می بود به اینگونه از افغانستان خارج نمیشد.