استفاده از روبات ها برای انتقال اشیا به خانه های مردم هر روز بیشتر می شود و در یکی از شهرهای بریتانیا روبات ها روزانه به صدها مرتبه اشیا را به خانه های مردم انتقال میدهند.
عابرین در شهر بیدفورد بریتانیا دراین روزها با تعجب و هیجان شاهد حرکت ماشین آلات کوچک در پیاده رو ها هستند که اشیای خریداری شده را به خانه های مردم انتقال میدهند .
یک تن از عابرین که از پهلوی یک روبات یخدان مانند می گذرد از آن سوال میکند کجامیروی؟ دیگری به عنوان سلام و خدا حافظی دست خودرا حرکت میدهد.
اندرو کارتیس رئیس شرکت استارشیپ تکنالوژی که بزرگترین تولید کننده روباتهای انتقال اشیا می باشد به خبر گزاری رویترز گفته است که روبات دیگر چیزی برای آینده نیست بلکه یک پدیده امروزی میباشد.
فروش چنین روباتها در سراسر جهان که درسال ۲۰۲۲ تا حال به ۷۰ میلیون دالر رسیده در سال ۲۰۳۰ به ۶۷۰ میلیون دالر بلند خواهد رفت .
شرکت استارشیپ تکنالوژی که اصلا از استونیا هست در سال ۲۰۱۸ در بریتانیا فعالیت را شروع کرد و اکنون در حدود ۳۰۰ روبات آن روزانه ۱۰۰۰ ماموریت انتقال اشیا را در این کشور انجام میدهند.
در جریان شیوع کوید ۱۹ استفاده از روبات ها بیشتر شد و همین روبات ها سفارش های مردم را به خانه هایشان میرساندند .
شرکت بین المللی تحقیقات تکنالوژی پیشبینی میکند که فروش چنین روباتها در سراسر جهان که درسال ۲۰۲۲ تا حال به ۷۰ میلیون دالر رسیده در سال ۲۰۳۰ به ۶۷۰ میلیون دالر بلند خواهد رفت .
شرکت استارشیپ تکنالوژی می گوید که از سال گذشته تا حال فروش روبات های تولیدی آن سه برابر شده و ۱۷۰۰ روبات رهنمائی شده این شرکت تا حال سه میلیون ماموریت انتقال اشیا را در ایالات متحده، فنلند، جرمنی و استونیا انجام داده اند.
این روبات ها با آخذه و کمره ها مجهز میباشند که در پیاده رو ها حرکت می کنند و با این تجهیزات می توانند از برخورد با موانع حذر کنند و از جاده ها و اشاره ترافیکی بگذرند.
شرکتهای مانند فید اکس ، امازون، اوبر و دیگر شرکتها از روبات های حرکت کننده در پیاده رو ، استفاده می کنند. بعضی از این شرکتها حتی از روباتها و یا درونهاکه پرواز می کنند استفاده کرده و ماموریت های انتقال خودرا انجام میدهند.
هرچند این تحول تکنالوژی از طرف تعداد زیاد مردم استقبال شده ، اما اتحادیه های کارگری را در کشورهای مختلف نگران ساخته است زیر ا اکنون جای کاگران را ماشین اشغال می کند.
اتحادیه های کارگری پیشنهاد میکنند که بهتر است کارخانه ها در این مورد با آنها هم مشوره کنند.