لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
شنبه ۶ ثور ۱۴۰۴ کابل ۰۷:۴۴

تجلیل از هفتهء رسانه های اجتماعی در کابل


نی یا مرکز حمایت از رسانه های آزاد در افغانستان از سازمان ملل متحد می خواهد از اول الی پنجم ماه اسد را بنام هفته رسانه های اجتماعی تعیین کند.

مسوولان این اداره به روز یکشنبه در مراسم تجلیل از رسانه های اجتماعی گفتند، این اداره می خواهد همه ساله از این هفته تجلیل نماید.

در جریان سال های اخیر مطبوعات اجتماعی مانند فیس بوک، تیوتر و یوتیوب در افغانستان مخصوصاً در شهر کابل رایج شده است که بیشتر جوانان از مطالب مختلف آن استفاده می نمایند.

نی یا مرکز حمایت از رسانه های آزاد نیز می خواهد از اول الی پنجم ماه اسد را بنام هفته ای رسانه های اجتماعی نام گذاری کند و از آن همه ساله تجلیل نماید.

مجیب خلوتگر رییس اجراییوی دفتر نی به روز یکشنبه به رادیو آزادی گفت، رسانه های آزاد می توانند در مبارزه علیه فساد اداری، پروسه صلح و حقوق بشر گام های گسترده بردارند.

آقای خلوتگر همچنان گفت:

« ما رسانه های اجتماعی را که هنوز برای مردم بصورت عام تعریف نشده می خواهیم هم تعریف نمایم و همچنان یک وسیله باشد تا ما بتوانیم یک شعار عمومی جهانی که عبارت از مبارزه علیه فساد است از طریق رسانه های اجتماعی به مردم برسانند، ما همه ساله از این روز تجلیل می نمایم توسط یک نامه رسمی از دفتر سازمان ملل می خواهیم که هفته جاری ماه اسد را همه ساله از اول اسد الی پنجم اسد به عنوان هفته رسانه های اجتماعی در سراسر جهان نام گذاری نمایند.»

رسانه های اجتماعی که شامل فیس بوک، تیوتر و یوتیوب می باشد در سال های اخیر در افغانستان بیشتر رایج شده است.

اکثراً جوانان از طریق رسانه های اجتماعی روی مسایل اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی بحث و تبادل نظر می نمایند.

خبرنگاران و مسوولان رسانه ها در افغانستان، از این اقدام مرکز حمایت از رسانه های آزاد استقبال کردند.

آنان می گویند که این کار سبب معرفی و گسترش مطبوعات اجتماعی در کشور می گردد.


ویدا یک تن از خبرنگاران در این زمینه چنین می گوید:

« در حال حاضر خبرنگاران به سایت های انترنتی دسترسی دارند و از طریق این سایت ها می توانند تبادل نظر نمایند و معلومات خود را افزایش دهند، این یک نوع ارتباط همه گانی بسیار مفید است، امروز که ما در این نمایشگاه هستیم، رسانه های اجتماعی است و گروهای جوانان خصوصاً خبرنگاران می توانند از این طریق معلومات را برای مردم برسانند.»

با آنکه رسانه ها در جریان سال های گذشته در افغانستان پیشرفت چشمگیر نموده است، اما آگاهان امور می گویند، فعالیت های رسانه ها هم اکنون گاهی از سوی مقامات دولتی و بعضی اوقات از سوی مخالفین مسلح با مشکلات مواجه می شود.

در حال حاضر حدود 60 تلویزیون، ده ها رادیو و صد ها نشریه چاپی در سراسر افغانستان فعالیت می نمایند.
XS
SM
MD
LG