نشریه ستار اندسترایپس
نشریه ستار اند سترایپس امریکا به مشکل مهاجرت که افغانستان با آن مواجه است پرداخته، تحت عنوان "افغانها با هراس از حملات، برنامۀ مهاجرت به اروپا را دارند" مینویسد:
در یک لوحۀ بزرگ که به تاریخ پانزدهم نوامبر سال ۲۰۱۵ میلادی در سفارت جرمنی در کابل نصب شد، از افغانها خواسته شدهاست تا قبل از تلاش مهاجرت به اروپا باید خیلی خوب فکر بکنند.
شمار زیاد افغانها در تلاش فرار از خشونتها و دشواریهای اقتصادی به اروپا مهاجر شدهاند.
به نوشتهء نشریۀ ستار اندسترایپس، تعداد از افغانهای که در تلاش پناهجویی در اروپا اند، هراس از آن دارند که حملات اخیر توسط افراد افغانی الاصل، چانس قبول شدن آنها را کاهش میدهد.
نشریه از قول عبدالصبور امانی ۳۲ ساله باشندۀ کابل که پلان مهاجرت به جرمنی را دارد، مینویسد که گفته است:
"این حملات افغانها و سایر پناهجویان را با خطر دیپورت یا رد مرز شدن مواجه میسازد."
بر اساس گزارش روزنامۀ دیرتاگس شپیگل (Der Tagesspiegel)جرمنی، در جریان سال های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ میلادی تنها در جرمنی بیش ۹۰ هزار افغان تقاضای پناهندگی کردهاند.
به نوشته نشریۀ ستار اندسترایپس، انتقاد کنندگان از تهاجم امریکا بر افغانستان میگویند، ادامۀ مهاجرت یکی از بزرگترین نشانه های آنست که تلاشهای بازسازی به رهبری امریکا که ۱۵ سال ادامه یافت و برای مالیه دهندگان امریکایی بیش از ۱۱۳ میلیارد دالر تمام شده، ناکام شدهاست.
نشریهء آی. بی تایمز بریتانیا
نشریه آی. بی تایمز بریتانیا در شمارۀ اخیر خود با اشاره به رهایی یک زن هندی که در افغانستان اختطاف شده بود، تحت عنوان"جودیت دی سوزا (Judith D'Souza) زن هندی اختطاف شده در افغانستان، نجات داده شد" مینویسد:
سوشما سوراج (Sushma Swaraj) وزیر امور داخلۀ هند تایید کردهاست، زن هندی که به تاریخ نهم جون سالجاری میلادی در شهر کابل در افغانستان اختطاف شده بود، نجات داده شد.
به گفته وزیر امور داخلۀ هند جودیت دی سوزا چهل ساله که به حیث مشاور ارشد تخنیکی جندر با نهاد آغا خان در افغانستان کار میکرد، در حالیکه منپیریت وهرا(Manpreet Vohra) سفیر هند در کابل او را همراهی میکرد روز شنبۀ هفته جاری دوباره به هند رسید.
به نوشته نشریۀ آی. بی تایمز بریتانیا، جودیت دی سوزا در منطقۀ شمالی نه توسط طالبان و یا سایر گروههای تروریستی، بلکه توسط یک باند مسلح به خاطر گرفتن پول اختطاف شده بود.