رئیس جمهور امریکا ۲۱ مارچ قانونی را توشیح کرد که در آن فرستادن انسان به عمق فضا بهشمول کره مریخ هدف اساسی اداره تحقیقات فضایی این کشور (ناسا) در یک دهه آینده خواهد بود.
اعزام انسان به کره مریخ در سال ۲۰۳۰ میلادی صورت خواهد گرفت.
در این قانون که به اتفاق آرا توسط ولسی جرگه و مشرانو جرگه امریکا تصویب شدهاست، اداره ناسا به هدف اعزام یک مأموریت انسانی به کره مریخ کار خواهد کرد.
در قانون جدید همچنان روی اهمیت ارسال کپسول فضایی اوریون (space capsule Orion) به عمق فضا نیز تأکید شدهاست.
دونالد ترمپ در مراسم امضای این قانون که رقیب سابقاش تد کروز (Ted Cruz) از حزب جمهوریخواه نیز حضور داشت، گفتهاست:
"این قانون تعهد ملی ما را به مأموریت اصلی ناسا نشان میدهد."
وی از طریق شبکه اجتماعی تویتر، توشیح این قانون را یک افتخار برای خودش دانستهاست.
به نوشته روزنامۀ «یو. اس. ای. تودی-USA Today» این قانون مصرف بیش از ۱۹ میلیارد دالر را در بودجه سال مالی امریکا که از اول اکتوبر آغاز میشود، برای اداره تحقیقات فضایی امریکا (ناسا) اجازه میدهد.
بارک اوباما رئیس جمهور سابق امریکا نیز از مشارکت اداره تحقیقات فضایی امریکا (ناسا) با حکومت استقبال کرده، در ماه اکتوبر سال گذشته میلادی، درست یک ماه قبل از آنکه موعد ریاست جمهوریاش به پایان برسد، گفته بود:
"ایالات متحده هدفی را تعیین کردهاست که برای فصل آینده تاریخ امریکا در فضا یک امر حیاتی است، این هدف ایستادن انسان روی کره مریخ در سال ۲۰۳۰ میلادی و بازگشت مصون وی به زمین است."
آژانس خبری فرانس پرس از قول کارشناسان نوشتهاست که گفتهاند، اعزام انسان به کره سرخ مریخ که بهطور اوسط حدود ۲۲۵ میلیون کیلو متر از زمین فاصله دارد، به تکنالوژی عالی و خیلی پیشرفته و منابع هنگفت پولی نیاز دارد.