مقامات پاکستان تدابیر سرکوبگرانه بر ضد حافظ سعید را اعلام کردند.
وی رهبر گروه تندرویست که به حملات تروریستی سال ۲۰۰۸ میلادی بر شهر ممبی در هند متهم است.
این اقدام در حالی صورت گرفته که فشارهای بینالمللی بر این گروه شورشی افزایش یافته است.
اداره ضد تروریزم پاکستان سوم جولای اعلام کرد که ۲۳ دوسیه را برضد حافظ سعید و ۱۲ دستیار وی باز کردهاست.
این افراد با استفاده از پنج بنیاد اقتصادی، برای گروه "لشکر طیبه" اعانه و منابع مالی را تدارک کردهاند.
"لشکر طیبه" به حملات تروریستی سال ۲۰۰۸ میلادی بر شهر ممبی در هند متهم است که در نتیجه آن ۱۶۶ تن کشته شدند.
اداره ضد تروریزم پاکستان در یک اعلامیه گفته است که "جماعت دعوه" و "فلاح انسانیت" دو بنیاد اعانه دهنده به لشکر طیبه نیز هدف قرار گرفته اند.
به نوشته آژانس خبری رویترز، حافظ سعید که از بنیانگذاران لشکر طیبه محسوب میشود، توسط سازمان ملل متحد و ایالات متحده امریکا به حیث تروریست بینالمللی شناخته شده است.
ایالات متحده امریکا از مدتها به اینسو بالای پاکستان فشار میآورد تا این گروه شورشی را سرکوب کند و مبلغ ده میلیون دالر امریکایی را برای ارائه شواهدی جایزه تعیین کردهاست که بتواند حافظ سعید را محکوم کند.
فعالیت لشکر طیبه از سال ۲۰۰۲ به اینسو در پاکستان ممنوع اعلام شدهاست.
به گفته اداره ضد تروریزم پاکستان، تدابیری که سوم جولای برضد این افراد و نهادها اعلام شد، مطابق به تحریمهای وضع شده سازمان ملل متحد است.
این در حالیست که اخیراً ایالات متحده امریکا گروه جدایی طلب موسوم به "اردوی آزادیبخش بلوچستان" را بهحیث یک گروه تروریستی اعلام کرد.
وزارت خارجۀ امریکا دوم جولای در اعلامیۀ گفت، واشنگتن تلاش دارد که از دسترسی "اردوی آزادیبخش بلوچستان" به منابع بهخاطر طرح ریزی و حملات نظامی جلوگیری شود.
در اعلامیه همچنان گفته شده که "اردوی آزادیبخش بلوچستان" یک گروه جدایی طلب مسلح است که اکثراً نیروهای امنیتی و غیر نظامیان را عمدتاً در مناطق بلوچ نشین جنوبغرب پاکستان هدف قرار میدهد.
ایالت بلوچستان پاکستان شاهد شورشهای جدایی طلبان بلوچ بودهاست.
آنها خواستار خودمختاری و سهم بیشتر از منابع طبیعی این منطقه اند.
اقدامات اخیر واشنگتن و اسلام آباد در حالی صورت گرفته که قرار است عمران خان صدراعظم پاکستان در اوسط ماه جولای به ایالات متحده امریکا سفر کند.