در ادامۀ مقابله با ویروس کرونا، انتظار میرود والی نیویارک امروز تصمیم بگیرد که مرحلۀ دوم رفع محدودیتها آغاز شود یا نه؟
اندرو کومو والی نیویارک گفته که پس از ارزیابی نظریات کارشناسان جهانی تصمیم خواهد گرفت که آیا ایالتِش مرحلۀ دوم بازگشایی را سر از ۲۲ جون آغاز کند یا نکند؟
نیویارک بیشترین آسیب ناشی از شیوع ویروس کرونا را در امریکا متحمل شده است.
به گفتۀ والی نیویارک، یکی از دلایل نگرانی او در مورد مرحلۀ دوم رفع محدودیتهای ناشی از همهگیری ویروس کرونا این است که گردشگران زیادی به نیویارک خواهند آمد و در صورت نشان دادن چراغ سبز به مرحلۀ دوم بازگشایی رستورانتها، مراکز خرده فروشی و سایر مشاغل دوباره به فعالیت آغاز خواهند کرد و این میتواند احتمال افزایش ویروس کرونا را شدت بخشد.
نیویارک از سه ماه شاهد وضع محدودیتهای شدید به خاطر جلوگیری از گسترش ویروس کرونا بوده.
ایالات متحده از هشت روز، روزانه شاهد کاهش مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ است. در این هشت روز همه روزه کمتر از یک هزار مورد مرگ و میر در سرتاسر این کشور گزارش شده است.
براساس آمار پوهنتون جانز هاپکینز، ایالات متحده، فعلاً، با بیش از۱۱۸،۰۰۰مورد مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا، شدیدترین آسیب را از این همه گیری متحمل شده است.
نگرانیها در مورد افزایش موارد ویروس کرونا زمانی مطرح شد که حدود بیست ایالتِ امریکا در روزهای اخیر موارد مثبت این ویروس را شناسایی کردند.
ایالتهای اریزونا، کالیفرنیا و فلوریدا در تلاش برای جلوگیری از این همهگیری، به باشندههایش دستور دادند تا در مکانهای عمومی ماسک بپوشند و محتاط باشند.
گیون نیوسم والی کالیفرنیا در بیانیۀ گفت که مردم با رعایت نکردن توصیهها و نپوشاندن دهن و بینیشان در مکانهای عمومی خطر از دست دادن پیشرفتها در مهار همهگیری ویروس کرونا را افزایش میدهند.
برخی از ایالتهای امریکا پس از بازگشایی بخشهای اقتصادی و رفع محدودیتهای وضع شده ناشی از ویروس کرونا از افزایش موارد مثبت این ویروس خبر داده اند، اما انتونی فاوچی رئیس ارشد بیماریهای عُفونی قصر سفید دیروز گفت فکر نمیکند که به اتخاذِ اقداماتِ گسترده برای مهارِ ویروس کرونا در سرتاسر امریکا نیاز باشد.
در امریکایی جنوبی، مکسیکو با ثبتِ بیش از ۵،۶۰۰ مورد مثبت ویروس کرونا در یک شبانه روز رکورد جدید قایم کرد.
این کشور در ۱۸ جون از ۶۶۷ مورد مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا گزارش داد.
کووید-۱۹ بیماری ویروسی است که میتواند با نشانههای تب، سرفۀ خشک، تنگی نفس و سستی و بیحالی به همراه باشد. داکتران توصیه میکنند که مردم باید دستانشان را روزانه چند بار با صابون بشویند، ماسک بپوشند، فاصلۀ جسمی را رعایت کنند و تا حدِ ممکن در خانه بمانند.