درست لحظاتی بعد از آنکه روسیه بار دیگر اتهامات در مورد دست داشتن در مسموم ساختن یک جاسوس سابق این کشور در بریتانیا را رد کرد، بوریس جانسن وزیر خارجه بریتانیا در صحبت به یک کمیته پارلمان آنکشور گفت، مسئولیت این رویداد به حکومت روسیه و کسانی بر میگردد که در مقامات عالی آن کشور قرار دارند.
جانس در ۲۱ مارچ گفت:
"طوریکه ما در قتل الکساندر لیتویننکو (Aleksandr Litvinenko) شاهد آن بودیم، دنباله مسئولیت این گونه ترورها و تلاشها برای ترور، به کرملین میانجامد."
این در حالیست که یک مقام ارشد وزارت خارجه روسیه این اتهامات را بار دیگر رد کرده گفتهاست، بریتانیا در تأمین مصونیت اتباع روسی در آن کشور ناکام شدهاست.
ولادیمیر یرمکوف (Vladimir Yermakov) رئیس اداره جلوگیری از تکثیر و کنترول اسلحه وزارت خارجه روسیه در یک نشست اطلاعدهی به نمایندهگان سفارتهای خارجی ۲۱ مارچ در مسکو گفت:
"در این وضعیت، منطق ساده دو احتمال را پیشنهاد میکند، اینکه مقامات بریتانیا قادر به جلوگیری از همچو حمله تروریستی در قلمرو خود نبودهاند، یا خود به طور مستقیم، یا غیر مستقیم آن را انجام دادهاند. من هیچکس را به هیچ چیز در حمله بالای اتباع روسی متهم نمیکنم. گزینه سوم وجود ندارد."
روسیه ادعا میکند که همه ذخایر اسلحه کیمیاویاش را از بین بردهاست.
ولادیمیر یرمکوف با اشاره به ایالات متحده امریکا گفتهاست احتمال دارد این حمله از آنسوی اقیانوس سازماندهی شده باشد.
بهگفته وی، برای هیچکس پنهان نیست که امریکا، متحد نزدیک بریتانیا، یگانه کشوریست که رسماً بزرگترین دخایر اسلحه کیمیاوی در جهان را حفظ کردهاست.
سرگی سکریپال جاسوس سابق روسی و دخترش یولیا چهارم مارچ در شهر سالزبری بریتانیا بیهوش پیدا شدند.
بریتانیا میگوید، آنها در معرض مواد کیمیاوی به نام "نویچوک" قرار گرفتهاند که توسط اتحاد شوروی سابق ساخته شدهاست.
بعد از این رویداد روابط بریتانیا و روسیه با تنشهای شدید مواجه شد.
بریتانیا ۲۰ مارچ، ۲۳ دیپلومات روسی را از آن کشور اخراج کرد.
روسیه نیز در یک حرکت متقابل همان تعداد دیپلوماتان بریتانیایی را اخراج نموده، توافقنامه بازگشایی قونسلگری بریتانیا در شهر سن پترزبورگ را لغو کرد و به مسدود ساختن بریتش کونسل که روابط فرهنگی بین دو کشور را ترویج میکند، دستور داد.