لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
دوشنبه ۲۷ حوت ۱۴۰۳ کابل ۱۰:۱۲

سکرتریت خاص مبارزه با فساد اداری: حدود ۳ هزار دوسیه فساد تحت بررسی قرار دارد


سکرتریت خاص مبارزه با فساد اداری افغانستان می‌گوید که حدود سه هزار دوسیه فساد در سال جاری تحت بررسی قرار دارد.

سکرتریت خاص مبارزه علیه فساد اداری افغانستان میگوید که فساد مانع بزرگ در برابر صلح و زنده‌گی بهتر افغان‌ها می‌باشد.

داکتر یما ترابی رئیس این سکرتریت روز یکشنبه در کابل به خبرنگاران گفت که مبارزه جدی با فساد از آن تعهدات حکومت است که در کنفرانس جینوا با جامعه جهانی کرده بود.

یما ترابی
یما ترابی

آقای ترابی افزود که لوی سارنوالی در یک سال به حدود سه هزار قضیه رسیده‌گی میکند.

او افزود:

"در مجموع لوی سارنوالی ما در حدود سه هزار قضیه در یک سال رسیده‌گی میکند، ما میخواهیم که آنعده از دوسیه‌های که پس از رسیده‌گی ارگان‌های کشفی و سارنوالی به محکمه فرستاده می‌شود، این فیصدی را بالا ببریم، هر قدر دوسیه که باشد به آن رسیده‌گی می‌شود، در سال آینده تلاش‌های ما این خواهد بود که کیفیت رسیده‌گی به دوسیه‌ها را بالا ببریم."

این در حالیست که حکومت افغانستان به روز یکشنبه از روز جهانی مبارزه با فساد تجلیل کرده و در این نشست نماینده‌گان سفارت خانه‌ها و ادارات کمک کننده خارجی در افغانستان دعوت شده بودند.

محمد اشرف غنی به شرکت کننده‌گان نشست گفت که فساد راه را برای فقر و ناامنی هموار کرده است.

در این حال نماینده اداره انکشافی ملل متحد در افغانستان میگوید که ملل متحد از اقدامات حکومت افغانستان برعلیه فساد استقبال میکند.

جوسی لین مسن در این نشست گفت ملل متحد بر این تاکید دارد که تمام ادارات افغانستان و افغان‌ها بر علیه فساد اداری باهم متحد شوند تا برای تامین شفافیت کار صورت گیرد.

آرشیف
آرشیف

او افزود:

"اقدامات و تلاش‌های حکومت برعلیه فساد بالای زنده‌گی افغان‌ها تاثیر خوب گذاشته می‌تواند، خواست ملل متحد این است که فساد در این کشور از بین برده شود، از بین بردن فساد اداری سبب تامین صلح دراز مدت و شفافیت می‌گردد."

این اظهارات در حالی بیان میگردد که هنوزهم حکومت افغانستان در خصوص بازداشت مفسدین بزرگ اقدام لازم را انجام نداده است.

سکرتریت خاص مبارزه علیه فساد اداری افغانستان میگوید که تلاش دارد تا تمام مفسدین خورد و بزرگ را بازداشت و به چنگ قانون بسپارد.

داکتر یما ترابی رئیس این سکرتریت می افزاید که در چند روز اخیر حدود ۲۰۰ تن از اعضای شورای ملی و نماینده گان شوراهای ولایتی دارای‌هایشان را ثبت کرده اند که این برای جلوگیری از فساد یک گام خوب است.

گزارش: جاوید حسن زاده

XS
SM
MD
LG