نشریه دپلومات نوشته است در حالی که قلمرو تحت کنترل طالبان در افغانستان به سرعت در حال گسترش است، آیا رهبری طالبان افغان که بر طبق ادعاها در پاکستان مستقر است، آن کشور را ترک و به افغانستان برخواهد گشت؟
به نوشتۀ نشریه، چندین دلیل وجود دارد که چرا این گروه در آیندۀ نزدیک این کار را نخواهد کرد.
در ادامه میخوانیم اول این که پاکستان به طالبان عمق استراتژیک و گزینهای را پیشنهاد کرده که این گروه در وضعیت اضطراری از آن استفاده کرده میتواند.
نشریه مینویسد که پناهگاه امن طالبان در پاکستان برای چندین دهه همچون بیمه برای طالبان بوده یعنی زمانی که این گروه در افغانستان دچار مشکل شده و یا هم هدف حملۀ جامعه جهانی قرار گرفته به پناهگاهش رفته.
نشریه مینویسد که این به نفع رهبری طالبان در گذشته تمام شده است.
نشریه نوشته است که پیش از حملۀ نیروهای به رهبری ایالات متحده در سال ۲۰۰۱ بر افغانستان، پاکستان از طالبان حمایت مالی و نظامی میکرد، که به نوشته نشریه، این حمایت به همان پیمانه هنوز هم ادامه دارد.
اما گروه طالبان هرگونه حمایت از سوی پاکستان را رد میکند.
روزنامۀ لاس انجلس تایمز در بخشی از مقالهای در مورد خروج نیروهای امریکایی از پایگاه هوایی بگرام، به تأثیر اقتصادی آن پرداخته.
روزنامه نوشته است که به باشندگان حدود صد روستا در نزدیکی این پایگاه فرصتهای شغلی فراهم شده بود.
لاس انجلس تایمز مینویسد که با خروج نیروهای امریکایی از آن جا، به اقتصاد باشندگان محل زیان خواهد رسید.
در ادامه میخوانیم که در پایگاه هوایی بگرام، شفاخانۀ پنجاه بستر، کلینیک عصری دندان، باشگاه ورزشی و چند رستوران فعالیت میکنند.
در بخشی از پایگاه، یک زندان نیز وجود دارد.
روزنامه به نقل از فرماندهی مرکزی ایالات متحده گفته است که بیش از پنجاه درصد کار خروج نیروهای امریکایی از پایگاه هوایی بگرام تکمیل شده.
مقامهای امریکایی گفته اند که خروج همۀ سربازان از پایگاه هوایی بگرام تا یکشنبه آینده تمام خواهد شد.
به نوشته لاس انجلس تایمز، نیروهای افغان برای پیشبرد جنگ علیه طالبان و دیگر گروهها از پایگاه هوایی بگرام استفاده میکنند.
مسئولیت زندان بگرام در سال ۲۰۱۳ به حکومت افغانستان سپرده شد، جاییکه به نوشتۀ روزنامه، حدود هفت هزار زندانی نگهداری میشوند.
در ادامه میخوانیم که در زندان بگرام در کنار طالبان شماری از اعضای گروههای تندرو از جمله القاعده زندانی استند.