لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
دوشنبه ۱ ثور ۱۴۰۴ کابل ۰۶:۲۴

دو تن از بازیکنان تیم ملی فوتبال افغانستان در اعتراض به موجودیت فساد مالی٬ کنار رفتند


گوشه یی از یک بازی اعضای تیم ملی فوتبال افغانستان
گوشه یی از یک بازی اعضای تیم ملی فوتبال افغانستان

تعداد از ملی پوشان فوتبال افغانستان رهبری فدراسیون فوتبال افغانستان را به فساد مالی متهم کرده اند.

فرشاد نور در صفحه انستاگرام اش با گذاشتن عکس یکتن از مسئولین فدراسیون فوتبال افغانستان نوشته است که: "این مرد سالهاست که از مردم خودش دزدی می کند" .

وی همچنان افزوده است که "کمی افتخار در خود پیدا کنید و کنار بروید، این شغل برای شما نیست".

فرشاد نور که مسئولیت کاپیتانی تیم ملی فوتبال افغانستان را در بازی های اخیر افغانستان در مقدماتی جام جهانی و مقدماتی جام ملت های فوتبال آسیا برعهده داشت از عدم همکاری اش به عنوان ملی پوش نیز خبر داده است.

وی گفته است تا زمانی که رهبری فعلی در این سمت وظیفه دارند نمی خواهد برای افغانستان به عنوان بازیکن تیم ملی فوتبال بازی کند، نور نوشته یک روز دوباره به تیم ملی عزیزمان ملحق خواهم شد.

فیصل شایسته بازیکن تیم ملی فوتبال افغانستان در یک بازی با تیم بنگله دیش
فیصل شایسته بازیکن تیم ملی فوتبال افغانستان در یک بازی با تیم بنگله دیش

همچنان فیصل شایسته یکی دیگر از ملی پوشان سرشناس فوتبال افغانستان در صفحه انستاگرام خود نوشته است:

"ما بازیکنان تیم ملی فوتبال افغانستان متأسفیم که این خبر را میدهیم، که دیگر حاضر نیستیم در مکانی که آلوده به فساد باشد همکاری کنیم و در تیم ملی بازی کنیم".

شایسته در ادامه افزوده است که عربستان صعودی مبلغ ۳۰ هزار دالر آمریکایی را برای ملی پوشان فوتبال افغانستان به طور تحفه داده بود ولی نصف از این پولها را ملی پوشان دریافت کرده اند و بقیه میان رهبری و بقیه اعضای اجراییه فدراسیون فوتبال تقسیم شده است.

فیصل شایسته همچنان نوشته است که مسئولین فدراسیون فوتبال افغانستان تصمیم گرفته اند تا مکان بازیهای خانگی فوتبال افغانستان را که شهر دوشنبه است را به عربستان تغییر دهند تا پول های بیشتر را از عرب ها بدست بیاورد.

در همین حال مصطفی هاشمی مسئول نشرات فدراسیون فوتبال افغانستان در تماس به رادیو آزادی گفته های ملی پوشان فوق الذکر را نظر شخصی شان عنوان کرد و ابراز داشت که بزودی فدراسیون فوتبال افغانستان با یک سرمربی جدید و بازیکنان لژیونر جدید کمپ تمرینی را در کابل به راه خواهد انداخت.

وی اضافه کرد: « جای تأسف است که پول برای تعداد از ملی پوشان فوتبال افغانستان مهمتر از بازیهای ملی است و آنان نباید خواستار معاش باشند زیرا ملی پوشان فوتبال در هیچ کشور از دنیا معاش دریافت نمی کنند».

لوگوی فدراسیون فوتبال افغانستان
لوگوی فدراسیون فوتبال افغانستان

هاشمی در رابطه به اینکه بازیهای خانگی افغانستان از این به بعد در عربستان برگزار خواهد شد آنرا یک دستآورد دانست و گفت که فدراسیون های فوتبال قطر و عربستان آماده هر نوع همکاری با فدراسیون فوتبال افغانستان می باشند.

این اختلافات در حال برای فوتبال افغانستان رخ داده است که به تاریخ ۱۶ نوامبر افغانستان و قطر در چهارچوب رقابتهای مقدماتی جام جهانی با هم رقابت خواهند داشت و به تعقیب آن به تاریخ ۲۱ نوامبر افغانستان و کویت باهم رقابت می کنند.

در تحولات اخیر تعداد از ملی پوشان فوتبال افغانستان عبدالله المطیری که تنها ۱۷۵ روز به عنوان سرمربی برای فوتبال افغانستان ایفای وظیفه کرد را برکنار کردند و آنان بدون سرمربی در بازی مقابل مغلستان برنده شدند و افغانستان به مرحلۀ بعدی مقدماتی جام جهانی فوتبال راه یافت.

XS
SM
MD
LG