عبدالاحمد خاکسار، ممثل شناخته شدۀ تیاتر و سینمای افغانستان در اثر بیماری که عاید حالش گردیده بود٬ در کابل چشم از جهان پوشید.
او در صدها پارچۀ تمثیلی، دهها فلم تلویزیونی و سینمایی و تیاتر نقش بازی کرده است.
عبدالاحد خاکسار، پسر عبدالاحمد خاکسار به رادیو آزادی گفت:
"استاد را خدا ببخشد، تقریباً یک هفته میشد که پاهایش درد داشت، دیگر صحتمند بود حرکت میکرد و مینشست."
او گفت که پدرش یکشنبه شب در یکی از شفاخانهها در کابل جان داد.
پیش از این عبدالاحمد خاکسار در صحبت با یک رسانۀ داخلی گفته بود، دیسک کمر دارد، پاهایش درد میکند و با مشکلات اقتصادی روبهرو است.
همکاران آقای خاکسار مرگ وی را یک ضایعه بزرگ برای تیاتر و سینمای افغانستان میدانند.
ممنون مقصودی، ممثل افغان میگوید، عبدالاحمد خاکسار بیش از نیم قرن عمر خود را در بخش رادیو، تلویزیون، سینما و تیاتر کار کرده و تصاویر واقعی جامعۀ افغانستان را به مردم ارائه کرده است:
"من واقعا به مرگ او غمگین شدم، من خوشبختانه با جناب خاکسار صاحب در رادیو و در سریال کوندی زوی یکجا کار کردم، شخصیت و خوی نرمی که او داشت و کارهایی را که در هنگام تمرین و ریکاردینگ انجام میداد، واقعا برای همه یک الگو بود، او بسیار یک انسان بیچاره بود، کمتر در زندگیاش خوشبختی را احساس کرده است."
عبدالغنی مدقق، معاون رادیو تلویزیون ملی در نظام جمهوری پیشین میگوید، آقای خاکسار محبت بیاندازه به تمثیل داشت و هر وقت این محبت خود را بیان میکرد.
آقای مدقق در مورد برخی فلمهایی که آقای خاکسار در آنها نقش بازی کرده بود، به رادیوآزادی گفت :
"سریال مشهورش بنام میرک بود، در فلمهای دیگر مثل تردید، گل بابونه، پول، کبوتر زخمی، بهار امید، سایه و دیگر فلمهای بزرگ و کوچک کار کرده است."
عبدالاحمد خاکسار درسریال "میرک" بسیار موفق بازی کرده بود و از طریق همین سریال به اوج شهرت رسید و برخی مردم او را به نام همین سریال (میرک) میشناختند.
برخی نویسندگان، فرهنگیان، جوانان و علاقمندان عبدالاحمد خاکسار و دفتر حمایت از رسانههای آزاد افغانستان (نی) در صفحات اجتماعیشان نسبت به جان باختن وی ابراز غمشریکی کردند و او را چهرۀ تکرار ناشدنی در میدان تمثیل خوانده اند.
عبدالاحمد خاکسار ممثل و کمیدین شناختهشدۀ افغان در سال ۱۳۳۴ هـ ش در منطقۀ شاه شهید شهر کابل چشم به جهان گشود، تعلیمات ابتدایی خود را در مکتب استاد بیتاب و دورۀ متوسطه و لیسه را در لیسه شیرخان ولایت کندز به اتمام رساند و چندین سال به عنوان استاد نیز در یکی از مکاتب شهر کابل تدریس میکرد.